Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

”Jag älskar rostfritt, rostfritt sviker aldrig.”

Hej, jag heter Robert Humlebaek Petersen och arbetar som produktspecialist på rör och rördelar inom Damstahl. Om mitt efternamn Humlebaek verkar bekant så heter jag samma som hemorten för Louisiana, svenskarnas favoritkonsthall på Själland. Ja, jag kan prata flytande danska vid behov.

Min väg till Damstahl, där jag började år 2011, har varit lång och händelserik. I grunden är jag svetsare. Tidigare i min karriär arbetade jag 17 år på FMT Aircraft Gate Support System i Trelleborg som tillverkar passagerarbryggor till flyg och färjetrafiken. Jag reste till många spännande platser i världen och monterade bland annat passagerarbryggor tillsammans med andra system på flygplatserna. Man fick verkligen lära sig och ta del av hur olika människor fungerar beroende på land och kultur.

Sedan arbetade jag på Trelleborgs kommun i fem år som driftreparatör där jag bland annat hade hand om inköp av rostfritt stål för avloppsverk, pumpstationer och vattenverk. En dag sa min kontakt på Damstahl ”vi har ett ledigt jobb och det passar dig perfekt för du kan ju det här med rör och rördelar.” Hon hade rätt! Jag stortrivs på Damstahl och gillar att hjälpa våra säljare och kunder att hitta bästa lösningen för alla behov när det gäller rör och rördelar.

Jag är också med och driver stora kundprojekt vad gäller rätt rostfritt för avloppsverk och vattenreningsanläggningar runt om i Sverige. Min specialkunskap om rör, rördelar och svetsning kommer verkligen till nytta här och bidrar till framgångsrika kundprojekt.

Vad jag tycker om rostfritt? Jag älskar detta material! Sätt rostfritt i en tuff miljö, till exempel i en pumpstation som tar hand om vårt avlopp och det klarar utmaningen galant i nästan hur många år som helst. Jag älskar rostfritt, rostfritt sviker aldrig.

Till toppen