Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Blogg & rostfri kunskap

För att kunna ta rätt beslut behövs kunskap. Det är därför vi bjuder vi dig på rostfri kunskap i många olika former. Detta för att vi på Damstahl inte bara handlar med rostfritt – vi älskar rostfritt! För oss är rostfritt stål ett material som ständigt överraskar med sin mångsidighet och som aldrig blir tråkigt. En av grundpelarna i Damstahls filosofi är djup och gedigen kunskap om våra varor. Att du som kund alltid ska få rätt produkt till rätt pris med hjälp och stöd från våra kunniga säljare och specialister.


Sedan 2013 har vi samlat våra rostfria tankar på vår blogg ”Snacka om rostfritt”. Vi fördjupar oss ständigt i nya ämnen och tar även in och besvarar rostfria frågor som kommer från våra besökare. Genom att läsa på vår blogg får du både tips som kan spara pengar, kunskap kring hantering av rostfritt och mycket mer. Du hittar bloggen här.

Vi har även ett avsnitt på hemsidan som heter ”Rostfri kunskap” där du kan hitta mycket rostfri kunskap och utdrag ur våra rostfria böcker. Ta en titt.

Till toppen