Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Rostfritt på väg med senaste och renaste tekniken

2017-06-20

Rostfritt är ett fantastiskt material och så klart förtjänar det att resa från vårt lager till våra kunder på bästa möjliga sätt. Därför ser vi hela tiden över vår distribution och uppgraderar vår fordonsflotta. Jag vill slå ett slag för våra tre nya transportbilar som Mertz – vår partner sedan 40 år – ställer till vårt förfogande. Många kunder tycker att de är jättesnygga och budskapet ”Vi håller Sverige rostfritt” är väl lite lagom kaxigt?

 

Våra tre linjebilar är utrustade med flip-flop-tak för säker väderskyddad leverans. Bilarna har den senaste miljötekniken under huven och drivs med HVO-bränsle, fossilfri diesel, som är förnyelsebart till hundra procent. Det känns bra att de nya bilarna ger förarna en bättre arbetsmiljö genom den moderna tekniken ombord.

 

Bilarna har nu rullat ett tag, men vi passade ändå på att inviga dem officiellt med skumpa vid en liten ceremoni i maj vid Damstahls lager och huvudkontor i Malmö. Vi hade så klart bjudit in representanter från Mertz, det är ju vi två som i partnerskap ser till att du får rätt rostfritt i rätt tid och på rätt plats.

 

Läs mer om vår logistik här

Ha en skön sommar!

/Robert Söderström

Patrik Redlow

Till toppen