Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Ta chansen att börja arbeta med oss! - TILLSATT

2018-01-12

TILLSATT

Serviceinriktad kundsupport/innesäljare till Damstahls team i Malmö

På Damstahl i Malmö är vi fem innesäljare som arbetar med kundsupport och orderhantering till våra kunder i verkstads- och processindustrin över hela Sverige. Vi söker nu ytterligare en innesäljare som ska arbeta i team med en av våra åtta utesäljare och tillsammans ta ansvar för kunder i Mälardalen och norra Sverige. Placering är på vårt huvudkontor i Malmö/Toftanäs där hela innesäljargänget (både tjejer och killar i blandad ålder) sitter tillsammans med den övriga organisationen om totalt 45 personer.

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • kundsupport/problemlösning
  • merförsäljning
  • hantera inkommande order
  • orderkalkylering
  • skriva och följa upp offerter
  • fakturering
  • gemensam budget med utesäljaren

 

Hos oss får du ett självständigt, omväxlande arbete i ett glatt gäng. Damstahl är ett stabilt, gediget företag som har korta beslutsvägar och som satsar på sin personal när det gäller utbildning och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiderna är 8-16.30, – hos oss råder work-lifebalance och vi går hem klockan 16.30. Du kommer rapportera till Teamleader för innesäljgruppen och vara en del av Damstahl Sveriges försäljningsorganisation.

 

Vi tror att du motiveras av att hjälpa dina kunder, och också är tävlingsinriktad så det leder till merförsäljning. Du har troligen minst några års erfarenhet av framgångsrik kundservice och/eller försäljning, – gärna inom industriprodukter. Är du dessutom en teknikintresserad, organiserad, positiv problemlösare som trivs med att jobba tillsammans med andra, tycker vi du ska söka tjänsten!

 

Vi samarbetar med Insikta rekrytering. Ansök senast den 11/2 via länken. Vid frågor ring vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11

 

Hitta hela annonsen och kontaktuppgifter här

Till toppen