Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Super Dairy rördelar

2018-06-19

En komplett uppsättning för livsmedel

Damstahls Super Dairy-rör är de renaste och mest korrosionsbeständiga rören för livsmedel. Nu utökas det med en ny serie rördelar vilket skapar en komplett lösning för att bygga rörsystem.

 Hitta alla Super Dairy-produkter här

Rör för livsmedel och pharma


Damstahls Super Dairy-program är nu uppgraderat med rördelar utvecklade för att erbjuda den renaste ytan, maximal korrosionsbeständighet och minimal risk för bakterietillväxt. Rördelarna är framställda och certifierade i EU, designade för långsiktiga och säkra produktionsmiljöer inom mejeri- och livsmedelssektorn.
Risken för defekter i skarvarna är ytterst liten i och med att de är TIG-svetsade. Det ger minimal risk för spalter och fickor där bakterier kan samlas eller där det kan uppstå korrosion.

 

Dubbelbetade och utan invändig slipning


Både rör och delar är dubbelbetade. Betningen avlägsnar alla anlöpningar och orenheter vilket gör Damstahls Super Dairy-program till det renaste rörsystemet för livsmedel som du kan få tag på. Rören har dessutom marknadens bästa ytjämnhet. Den är garanterad till Ra ≥0,4 µm på ytorna och Ra ≥0,8 µm över svetsen. Det är långt bättre än vad som till exempel föreskrivs av FDA, EHEDG och 3-A Sanitary Standard. Varken rör eller rördelar är slipade invändigt, vilket ger en unik renhet.


I och med att serien nu kompletteras med nya rördelar innebär det att vi kan erbjuda en komplett lösning för att bygga rörsystem. Det gör Super Dairy till det idealiska systemet för alla former av livsmedelsproduktion och stora delar av den farmaceutiska industrin. Den enkla monteringen och långa hållbarheten innebär att det ofta även är den billigaste lösningen.


Super Dairy rördelar kompletterar vårt Super Dairy-program. Super Dairy är utvecklade för att erbjuda renaste ytan och maximal korrosionsbeständighet

 

Mer skrivet om hygienisk utrustning

Söker du efter mer kunskap på området kan vi rekommendera boken: Rostfritt stål för hygienisk utrustning inom food/pharma som du kan hitta här.

Fokus i boken ligger på att skapa en säker produktion genom att designa anläggningen rätt, välja rätt sorts rostfritt, ha koll på ytbehandlingen och säkra hygienen så att inga oönskade bakterier kan växa. Författare är Damstahls internationellt kända experter Claus Qvist Jessen och Erik-Ole Jensen.

 

Här nedan hittar du produktdata kring våra nya rördelar

Super Dairy rördelar - produktdata

Till toppen