Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Damstahl söker Account Manager - TILLSATT

2019-01-14

TILLSATT

Just nu har vi en chans för dig som vill arbeta i Norrköping/Mälardalen:

Som Account Manager hjälper du Damstahls kunder att utveckla sina affärer genom att erbjuda rätt produkter till befintliga samt nya kunder som förbrukar rostfritt stål. Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbeta med innesäljare och försäljningsdirektör för att stötta våra kunder på bästa sätt. Tillsammans upprättar och bibehåller du och din innesäljare goda och långvariga affärsrelationer inom ert distrikt Norrköping/Mälardalen. Du rapporterar till försäljningsdirektören i Malmö.

Vi tror att du trivs i en roll där du är ute på fältet, möter kunder och uppskattas för din förmåga att förstå kundens behov. Som person är du engagerande och ansvarsfull. Du är konsultativ i dina kontakter med kunder och har förmågan att både etablera och utveckla relationer.

Troligen har du idag en säljande roll, gärna inom Stålbranschen alt inom VVS-branschen, och känner att det är dags för ett nästa steg. Du har gymnasial utbildning, med inriktning mot ekonomi, marknad eller försäljning. B-körkort är ett krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och är en van användare av Officepaketet. Erfarenheter av Dynamics 365 är meriterande.

I dina arbetsuppgifter ingår b. la:

- genomföra kundbesök
- utveckla nya samt befintliga kunder
- ansvara för upphandlingar och avtal
- säkerställa god lönsamhet över tid
- analysera kundens processer för att ge ökande kundvärden och samtidigt utveckla affären

Vi erbjuder ett rörligt, självständigt och omväxlande arbete med delegerat ansvar, affärsglädje och förtroende. Damstahl är Sveriges i särklass största rostfria grossist med stort hjärta för stål och korta beslutsvägar som erbjuder dig löpande utbildning och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placering efter överenskommelse inom regionen.

Annonsen och kontaktuppgifter till vår rekryterare Charlotte Olsson på Insikta hittar du här.

 

 

Till toppen