Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Nu återupptar vi 24 timmars leverans i väst

2019-05-21

Rätt produkter, på rätt ställe, levererade inom 24 timmar – det är grunden i vår logistikmodell Le Mans. Namnet kommer från den klassiska franska biltävlingen som också kallas för 24-timmarsloppet. Från den 1 juni utökar vi Le Mans till att återigen omfatta Göteborgsområdet – Le Mans Väst!

Leverans dagen efter – stopptid 15:00


Med samma glöd som vi älskar rostfritt som material så brinner vi för att du ska få levererat det du har beställt i exakt rätt tid. Därför har vi systematiskt förfinat ledtiderna från centrallagret i danska Skanderborg, via vårt Sverigelager i Malmö och hela vägen fram till din leveransbrygga.
Av den anledningen är vi oerhört glada att nu åter kunna starta upp Le Mans Väst. Vi kommer att kraftigt förbättra vår logistik i Göteborg och på västkusten. Med en stopptid kl. 15:00 kan vi leverera inom 24 timmar till ett vidsträckt område som sträcker sig hela vägen mellan Kungsbacka, Uddevalla över till Mariestad och Ljungby. Vi har en ny knutpunkt för logistik i Ulricehamn i samarbete med Nords Åkeri och kan erbjuda full kapacitet.
Vi drar igång den 1 juni vilket innebär att första avgången är den 3 juni med trygg och säker leverans redan dagen efter. Hör av dig till vår säljavdelning så berättar vi mer om leveranstiderna till just din ort.

Till toppen