Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Damstahl söker Digital Affärsutvecklare - TILLSATT

2019-10-15

Digital Affärsutvecklare

Damstahl har påbörjat sin digitaliseringsprocess och söker nu en affärsutvecklare som skall jobba med att stärka den digitala positionen och att ta fram utvecklingsförslag samt göra affärsmässiga bedömningar kopplat till digitaliseringens möjligheter i verksamheten.
I rollen som digital affärsutvecklare är du med och förflyttar Damstahl till en mer digital värld och blir Damstahls ”digitala röst” mot kunder och moderbolag, vilket bland annat innebär att, tillsammans med säljarna, utveckla och sälja Damstahls digitala lösningar. Detta för att involvera kunderna i Damstahls affärsprocesser och därmed skapar förutsättningar för att få nöjdare, mer trogna kunder.
Som digital affärsutvecklare kommer du även att arbeta med att driva frågor gällande EDI-lösning, systemintegration, testa olika lösningar, säkerställa drift, utbilda säljare med mera.
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och du kommer att ingå i ett digitalt team bestående av ytterligare 4 personer varav 2 i Danmark, 1 i Tyskland och 1 i Sverige. Du rapporterar till landschefen i Sverige samt till Digital & Marketing Manager som sitter på huvudkontoret i Danmark.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning gärna med inriktning/påbyggnad digital affärsutveckling och har arbetat ett par år med att självständigt och strukturerat driva tvärfunktionella projekt och processer. Du har erfarenhet av att ha jobbat med digitala kundresor inom försäljning och/eller serviceområdet, gärna inom industri. Har du dessutom erfarenhet av PIM, Dataanalys, Google Analytics och Hubspot är detta starkt meriterande.

Egenskaper

Vi söker dig som är affärsorienterad och som har ett naturligt driv och engagemang i att utveckla affärer. I rollen kommer du att ha både interna och externa kontakter med personer på olika positioner och befattningar samt utbilda personal vilket kräver att du är social, pedagogisk, har mycket god samarbetsförmåga och är en duktig relationsbyggare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett starkt eget driv med god analytisk- och problemlösningsförmåga och är van att ta ett stort eget ansvar.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Damstahl med Additude AB. - Se hela annonsen samt ansök här hos Additude.

 

Mer om hur det är att arbeta på Damstahl kan du läsa här.

Till toppen