Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Damstahl Sheet – rostfritt i skräddarsytt format

2020-03-10

Minimerat spill, enklare och snabbare hantering är bara några av fördelarna med vår nya tjänst.

Damstahl Sheet innebär att du som kund på cirka 2 veckor kan få EU-producerat material levererat i exakt den längd du önskar. Med exakta mått från början blir din produktion så mycket enklare och du och dina kollegor kan ägna värdefull tid åt annat.

– Arbetar du med långa detaljer i rostfritt så är det en stor fördel att få den längd man önskar direkt. Då slipper man lägga onödig tid på extra svetsning, säger vår Country Manager Patrik Leijon, som är stolt över att vi på Damstahl nu kan erbjuda denna service.

Lätt att räkna hem

Att man på produktionssidan ser direkta fördelar med en enklare och snabbare hantering är klart, men den bekväma tjänsten kommer även visa sig på ekonomin.

– Mindre spill kräver mindre hantering, vilket kommer att märkas direkt. Med rätt mått från början är detta en tjänst som kommer att bli uppskattad i alla led, menar Patrik Leijon.

Hållbar service med närproducerat

Vi har nu egna coil för avrop till marknadsmässiga priser och korta ledtider. Med stort lager i Malmö är vi nära våra kunder. Det här är ett steg i vår satsning på en hållbar vardag för både dig och miljön. Att stålet är EU-producerat ger fördelar i form av större kontroll över kvaliteten och ursprung. Närheten innebär också kortare transportväg och därmed mindre miljöpåverkan. 

Ännu en miljöfördel är att med rätt dimension från början så minimerar du onödiga transporter med skrot.

Skräddarsytt för dig

Likt en skräddare syr kostymen i din storlek, levererar vi EU-producerad plåt i det mått du önskar. Kontakta din säljkontakt så får du reda på hur du får glädje av vår nya tjänst och hur vi gemensamt kan underlätta din vardag.

Damstahl Sheet

– minimerar spill
– korta ledtider
– enklare hantering
– optimera kundens produktion
– EU-producerat material
– minskad miljöpåverkan

Till toppen