Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Leverans av rördelar på 30 sekunder

2020-09-01

Genom att samarbeta tätt med våra kunder försöker vi hela tiden hitta innovativa lösningar som skräddarsys för olika behov.

Ett av våra senaste samarbeten resulterade i att vi etablerade ett lager på plats hos ett verkstadsföretag som använder ett brett sortiment av Damstahls rostfria fittings.
– En av våra kreativa Account Managers specialinredde en 20 fots container med hyllsystem och plastbackar som innehöll cirka 100 olika artiklar. Ett helt lager levererades på plats, tillsammans med en digital lösning som förenklar den löpande faktureringen. Kunden kan nu komma åt sina rördelar på 30 sekunder, det är nämligen den tid det tar att gå ut till containern, berättar Patrik Leijon, Country Manager COO.

Denna typ av lagerhållning (konsignationslager), är en fördelaktig lösning där vi på Damstahl placerar våra rostfria fittings hos en kund utan att kunden behöver betala något förrän varorna används. Det innebär minskad kapitalbindning och minskat behov av eget lagerutrymme för kunderna. Även administration minskar, då faktureringen sker veckovis, istället för vid varje enskild beställning.
– Att bygga om en container till lager är en möjlighet, hur nästa lösning ser ut beror på behovet. Vi står redo att prova nya idéer som förenklar våra kunders vardag, avslutar Patrik Leijon, Country Manager COO.

Till toppen