Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Logistikchef med ansvar för hela Norden

2020-06-02

Sedan 1 maj 2020 är Damstahls danska logistikchef, Lars Fløjstrup Degn, utnämnd till nordisk logistikchef. Han är redan ett välkänt namn i branschen. Med sina 15 år inom företaget har han spelat en avgörande roll för att Damstahl idag är en trygg logistikpartner med stort förtroende bland kunder och samarbetspartners.

Den nya rollen har upprättats för att fortsätta utvecklingen och garantera samma höga nivå i samtliga nordiska verksamheter. Det gör också att den erfarenhet och unika kompetens som Lars Fløstrup Degns besitter nu i ännu större utsträckning kommer hela Damstahl-gruppen tillgodo.
– Att Lars är rätt man för uppgiften råder det inget tvivel om. Tack och lov har han själv varit positiv till att axla den nya rollen, vilket vi självklart är mycket glada för, säger Michael Lund, CEO Damstahl Nordic. 

Logistik har sedan lång tid varit ett prioriterat område och man har under de senaste åren arbetat medvetet för att stärka olika funktioner. Det gör att Lars Fløstrup Degn och hans team nu står väl rustade för nya utmaningar.

Till toppen