Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Möt Martin Hed – vår digitala affärsutvecklare

2020-03-20

Det har bara gått några veckor på nya jobbet, men Martin Hed känner sig redan hemma hos oss på Damstahl. Han har lång erfarenhet av att arbeta med digitala strategier och affärsutveckling och kommer närmast från konsultfirman Stratiteq. Även om han nu är anställd här på Damstahl så behåller han konsultens glasögon på.

– Jag är van att komma utifrån och identifiera behov och det kommer jag att fortsätta med, berättar han.

Som digital affärsutvecklare är Martin mån om att våra kunder står i centrum även fortsättningsvis. Därför är viktigt att vara lyhörd och fånga upp vad de behöver i sin vardag och hur vi på Damstahl kan bidra till deras utveckling.
– Jag tycker det är viktigt att påminna mig om att kunderna väljer oss och att vi vill ge dem bra anledningar att fortsätta göra det, menar han.

Digitalisering ger mer tid över för service

Martin tror att många lever i villfarelsen att digitalisering leder till mindre service och mindre kontakt med kunderna. Han menar att det ska vara precis tvärtom.

– Min ambition är att vi ska förenkla för oss och våra kunder. På så sätt frigör vi värdefull tid som kan ägnas åt att skapa ännu bättre relationer. Det ger oss tid över att prata, lyssna och hjälpa våra kunder med frågor som förbättrar deras vardag. Automatisering och digitalisering ska göra oss ännu mer sociala.

Spännande bransch fylld av möjligheter

Att arbeta i en rostfri bransch är nytt och fascinerande för Martin och han hyser stor respekt för den specialkunskap kollegorna på Damstahl besitter. Han ser framtiden som en spännande resa med nya möjligheter både för Damstahl och kunderna. Frågor som hur man kan förenkla processer dyker hela tiden upp.

– För mig är det viktigt att vi förstår kundernas affär och agerar proaktivt. Vi vill utvecklas tillsammans och skapa ömsesidig nytta genom att föra en ständig dialog.

Under året kommer han att påbörja arbetet med att se över vår webshop och det kommer att göras i nära samarbete med våra kunder. Genom att involvera dem säkerställer han att kundnyttan blir optimal.
På frågan om vad som driver Martin behöver han ingen tid att fundera.
– Jag tycker om att bidra till att andra lyckas och växer.

Med den ambitionen är det nu Martin Hed som leder vår digitala affärsutveckling framåt – något vi kommer att berätta mer om efter hand. Nu vill vi först och främst hälsa Martin Hed välkommen till en bransch som aldrig rostar.

Till toppen