Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Vi välkomnar våra nya säljare

2021-08-23

Under våren har vi förstärkt vårt säljteam med fem nya, kunniga säljare. Vi säger välkommen till Damstahl och passar på att samtidigt presentera dem för omvärlden.
Med ett lösningsorienterat sinnelag, hög servicekänsla och stort kundfokus passar Linda, Isabelle, Jakub, Frida och Jasmine väl in i vårt säljteam. Deras sammanlagda erfarenhet bidrar till att ytterligare stärka Damstahls kompetens och kunskap inom rostfritt.

Linda är uppvuxen inom stålbranschen och började sin bana på familjens stålgjuteri där hon jobbat både ute i produktion och med inköp, produktionsplanering och logistik. Efter fem år inom byggbranschen återvänder hon nu till det rostfria stålet.
Isabelle har gedigen kunnighet inom sälj och kundservice inom industrin. Hennes över 20 år långa karriär innefattar erfarenheter från både skärande verktyg- och vindindustrin.
• Med en ekonomutbildning från Lunds universitet i ryggen ser Jakub alltid en deal ur kundens perspektiv. Han kombinerar sitt teoretiska kunnande med praktisk erfarenhet från tidigare anställningar inom kundservice.
Frida är en riktig mångsysslare. Nu senast kommer hon från fem års kontorstjänst inom byggbranschen, tidigare har hon en lång karriär inom friskvård och träning bakom sig.
• Sedan början av året arbetar även Jasmine hos oss. Hon har tidigare studerat och arbetat inom servicebranschen, och ser fram emot att fortsätta erbjuda kunden högsta service på Damstahl.

– Våra fem nya säljare bidrar med mycket ny kunskap och nya perspektiv, säger Patrik Leijon, Country Manager på Damstahl. 

Han fortsätter:
– Extra kul är det att vi har lockat till oss många kvinnliga säljare i en annars mansdominerad bransch. Att vi erbjuder både flexibla arbetstider och träning på arbetstid gör det lättare att få ihop vardagspusslet, och vi ser att det ger positiva resultat när vi rekryterar.

Här hittar du samtliga medarbetare på Damstahls säljavdelning.

Till toppen