Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta med ett hållbart och miljövänligt material som du har i din vardag? 

På Damstahl har vi ett öppet klimat som präglas av en familjär stämning med kollegor i blandad ålder och bakgrund. Tillsammans har vi exempelvis gemensamma fredagsfrukostar, träning på arbetstid, steelklubben (vår egna trivselklubb), massage m.m.


Vårt huvudkontor är beläget i utkanten av Malmö – lätt att ta sig med bil, fri parkering. Även ett antal bussar stannar i närheten av vårt kontor. Bor du i Malmö så har vi ju även cykelavstånd till det mesta.


På vårt kontor i Malmö arbetar sälj-, administration- och logistikavdelningen. Det är även här du finner vårt lager och vår duktiga lagerpersonal.


För att kunna besöka våra kunder i hela Sverige har vi även ett antal resande säljare ute i landet. Kontor finns i Göteborg, Stockholm samt mindre satellit-kontor.


Vad kan du arbeta med på Damstahl?


Vår säljavdelning består av ett gäng säljare som arbetar med kunder över hela landet. Uppdelade i distrikt där säljarna arbetar i par för att kunna vara bästa supporten för kunden. En resande säljare som gärna besöker våra kunder samt en säljare som är på plats på kontoret för att snabbt kunna hantera dina order och förfrågningar. Är du en driven person med teknikintresse, med service och sälj i blodet? – Då vill vi gärna ordna en plats hos oss för dig!


Logistikavdelningen ser till att allt de rostfria materialet som säljs hamnar på rätt ställe. Har nära kontakt med både sälj- och ekonomiavdelningen. Bokar transporter, sköter avhämtning av material, administrerar lagermaterial och mycket mera. Har du logistik i blodet och vill jobba med detta hårda men ömtåliga användbara material?


Ekonomi- och administrationsavdelningen är gänget som sköter alla siffror. Håller koll på både vår personal och på våra kunder så att allt rullar på.


IT & marknadsföringsavdelningen sköter både intern och extern service. Förflyttar Damstahl till en mer digital värld och vill ger fler möjlighet att får reda på vilka vi är. Är du en digital stjärna som vill sprida rostfria ord?


Det händer mycket innanför Damstahls blå väggar. Vill du ha chansen att vara med och växa med oss så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Skicka några rader till ple@damstahl.com

 

Till toppen