Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Le Mans – leverans inom 24 timmar

Rätt produkter, på rätt ställe, levererade inom 24 timmar – det är grunden i vår logistikmodell Le Mans. Namnet kommer från den klassiska franska biltävlingen som också kallas för 24-timmarsloppet.

Med samma glöd som vi älskar rostfritt som material så brinner vi för att du ska få levererat det du har beställt i exakt rätt tid. Därför har vi systematiskt förfinat ledtiderna från centrallagret i danska Skanderborg, via vårt Sverigelager i Malmö och hela vägen fram till din leveransbrygga.

Vi har både bredden och djupet vad gäller rostfri plåt, stång, rör och rördelar. Totalt 10 000 ton för omedelbar leverans.

Stopptider för din leverans

Vi levererar inom ett dygn ända upp till Borlänge, Falun och Gävle med orderstopptid klockan 17:00.

Vi har förbättrat vår logistik på Västkusten med vår nya linje Le Mans Väst där vi levererar inom 24 timmar till ett vidsträckt område som sträcker sig hela vägen mellan Kungsbacka, Uddevalla över till Mariestad och Ljungby med en orderstopptid klockan 15:00 för säker leverans nästa dag.

Vi har överträffat marknaden med en utökad stopptid till klockan 20:00 för material från vårt lager som levereras med våra egna bilar i våra sydligaste regioner. I kombination med vår e-handelslösning ger det en unik servicegrad för våra kunder.

I Norrland arbetar vi aktivt vidare med för att hitta en effektivare lösning för att kunna återgå till vårt Le Mans koncept igen. Tills vi har funnit en lösning så använder vi oss av Schenker för att få Track-Trace på dessa viktiga långväga transporter.

Hör av dig till vår säljavdelning så berättar vi mer om leveranstiderna till just din ort.

 

  

Testa själv!
Sveriges bästa logistik för rostfritt

  • Du kan vara säker på att vi gör allt för att leverera inom 24 timmar.
  • Du får de bästa erbjudna stopptiderna för orderläggning.
  • Du får tillgång till Sveriges största rostfria sortiment via din kontaktperson.
  • Du kan beställa vid behov, eller be oss lagerhålla för din räkning.
  • Du kan lita på att få komplett leverans. Vi har mycket av allt!
  • Du betalar enhetsfrakt. Ger full koll på din kostnad.


Våra bilar är ständigt på väg
"På vårt lager i Malmö är det full verksamhet nästan dygnet runt. Här jobbar vårt logistikteam med 21 medarbetare, de har en härlig vilja att lösa allt och leverera enligt vad vi lovat dig. Lagret är nästan som ett depåstopp vid en formeltävling. Snabbt in i depå där proffs löser problemen och sen ut på banan igen! Risken att det blir tomt på en hylla är minimerad via vårt automatiska system för lagerpåfyllning. Allt finns hemma!"

Patrik Redlow

Till toppen