Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Experten på rostfritt stål

Damstahl är Skandinaviens ledande grossist och expert inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment och vi levererar snabbt och säkert över hela landet

 

Sortiment och lagerhållning

Kontakta oss och du har tillgång till Skandinaviens största utbud inom rostfri plåt, stång, rör och rördelar. I våra lager finns 10 000 ton rostfritt för omedelbar leverans.

 

Logistik och leverans

Vi anpassar logistiken efter dina behov och levererar inom 24 timmar i större delen av Sverige. Söker du en speciell stålkvalitet med kort leveranstid? Har du krav på stora eller täta leveranser? Efterfrågar du ett lokalt lager i en annan världsdel? Låt oss skräddarsy en logistik som blir en framgångsfaktor i ditt företag.

 

Expertis och kunskapsförmedling

Damstahl är experten med passion för rostfritt stål. Vi utbildar oss ständigt för att kunna ge rätt råd om stålsort, korrosion, svetsning, ytbehandling och bearbetning. I spetsen för vårt rådgivningsteam står Claus Qvist Jessen, Nordens kanske främsta expert på rostfritt stål, samt våra produktspecialister.

Vår blogg Snacka om rostfritt är Sveriges enda expertblogg som bara handlar om rostfritt stål. Du får senaste nytt från den rostfria världen och tips på hur du kan spara pengar genom att välja rätt rostfri lösning.

Till toppen