Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

När kraven på hygien är extremt höga

Vi erbjuder ett sortiment av rostfria produkter inom Flow Technology för livsmedels- och läkemedelsindustrin på den svenska marknaden.

Flödesteknologi används i produktionsanläggningar där kraven på renhet och hygien är extremt höga. Några exempel på produkter är farmaceutiska rör, butterflyventiler och flödeskomponenter i tankar.

 

Damstahl har redan en stark position med rör och rördelar inom livsmedelssegmentet. Med det detta sortiment tar vi nästa steg med spjutspetsprodukter även för läkemedelsindustrin.

 

Damstahl är en del av den världsomspännande NEUMO-Ehrenberg-gruppen och inom gruppen finns ett antal företag som är ledande inom flödesteknologi.

Peter Sjödahl, vd Damstahl Sverige, gläder sig åt att kunna dra nytta av gruppens egentillverkade Flow Technology-produkter på den svenska marknaden:

– Vi erbjuder sortimentet inom Flow Technology i nära samarbete med Damstahl Danmark. Vi kan den svenska marknaden och vet vad våra kunder behöver, samtidigt drar vi nytta av den kunskap om tekniken som byggts upp i vårt danska moderbolag.

Peter Sjödahl ser produktgruppen Flow Technology som en naturlig fortsättning på Damstahls ambition att vara kunskapsledande inom rostfritt:

– I 2015 befäste vi den ställningen genom att ge ut boken Rostfritt stål för hygienisk utrustning inom food/pharma, skriven av våra experter inom området. Boken blev direkt ett standardverk för industrin.

 

Till toppen