Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

När kraven på hygien är extremt höga

Flow Technology

-  Ett stort urval av rostfria produkter av hög kvalitet

 

Som en del av den världsomfattande NEUMO-Ehrenberg-gruppen erbjuder Damstahl Flow Technology ett brett sortiment av stålprodukter och komponenter från egna fabriker i Tyskland, Schweiz och Israel. Våra produkter levereras till ett flertal industrier i Norden, bland annat livsmedels- och läkemedelsindustrin, biotech-industrin och halvledarindustrin.

 

Våra produkter

Produktionen av alla våra Flow Technology-produkter och –komponenter utvecklas konstant för att försäkra en hög, rostfri kvalitet.
Flera av våra produkter lagerförs redan i Skanderborg och kan levereras påföljande dag i Danmark. Leveranstiden till övriga länder i Norden är också kort, då Damstahlgruppens logistiklösning har till syfte att säkra optimal service i tätt samarbete med kunderna.

Rör och rördelar
Våra farmaceutiska rör och rördelar har rengjorts från olja och fett och har en Ra ned till 0,25 µm, och om dessa rör och delar ska användas inom halvledarindustrin, har de genomgått en rengöring i flera steg.

Ventiler
Vi producerar ett stort urval av vanliga ventiler och skivventiler, samt manöverdon till livsmedelsindustrin.

Tankutrustning
Manluckor, synglas, clampkopplingar etc. för användning inom läkemedels- och livsmedelsindustrin. Dessutom producerar vi rengöringsutrustning för tankar med statiska och roterande spraymunstycken.

Andra produkter
Patenterade flänsar och clampkopplingar utan packningsmaterial.
Piggingsystem
Filter och filterrör 

 

Vill du veta mer om våra Flow Technology-produkter, kontakta vår säljavdelning.

 

 

 

Till toppen