Din korg innehåller rabatt. Om du ändrar i korgen kommer din rabatt att försvinna.

Utbildningar och rådgivning

Behöver du eller ditt företag öka era kunskaper inom rostfritt stål? 

Damstahl är kunskapsledande inom rostfritt stål. Denna kunskap delar vi gärna med oss av och erbjuder utbildningar om rostfritt stål.

Är stången för hård, rostar plåten eller läcker konstruktionen. Kanske finns där bakomliggande faktorer som ni inte tänkt på. Kanske behöver ni byta stålsort för att undvika korrosion. Eller vill ni veta mer om hygienisk design eller ytans betydelse. Vi erbjuder både allmänna och företagsunika utbildningar inom flera delar av rostfritt stål.

Av oss få du både råd och utbildning som kan underlätta framtida inköp och beslut kring rostfria frågor. Är ni nybörjare inom rostfritt eller vill fördjupa er inom er specifikt område? Vi har både rostfria experter och produktspecialister som gärna och håller föreläsning om rostfritt. Kontakta säljavdelningen direkt och berätta vad just ni är ute efter.


Maila oss och beskriv vad du är ute efter så kontaktar vi dig för skräddarsydda utbildningar efter era behov. 

Vill ni ta till er rostfri kunskap i textform hittar du även detta i någon av de böcker vi gett ut.

 

Har du rostfria frågor?

Som kund hos Damstahl kan du alltid få hjälp av våra produktspecialister om allt kring materialval, korrosion, svetsning, ytbehandling och bearbetning.

Gäller det plåt eller stång är det Per Carlsson som är experten och Anders Bergstrand är vår expert inom rör och rördelar.

Välkommen att höra av dig!

Spara med rostfritt!
Läs de lönsamma tipsen från våra produktspecialister och ställ rostfria frågor till dem på vår blogg Snacka om rostfritt.

Per Carlsson

Anders Bergstrand

Till toppen